רד בנד מארחים את פול טראנק, יסמין מועלם
יום שבת 12/9
אורך: 75 דקות
מועצה איזורית מגידו ופסטיבל יערות מנשה מציגים
רד בנד מארחים את פול טראנק , יסמין מועלם
הופעות תחת כיפת השמיים
שבת – 12.9.20 – 20:00 (פתיחת דלתות 19:00)
בשדה ליד מרכז תרבות מגידו
לכרטיסים >> www.mtm.org.il | 052-7968844 / 04-9598506
גבע אלון מופע אקוסטי
יום שבת 19/9
אורך: 75 דקות
בשקט, בצניעות ובנאמנות בלתי מתפשרת למוזיקה שלו, הפך גבע אלון לאחד האמנים המצליחים בארץ.
היום עומד גבע בשורה הראשונה של הרוק והפולק-רוק הישראלי בזכות כישרון מתפרץ,
וירטואוזיות על הגיטרה וכריזמה בימתית כובשת.
בין השירים המוכרים מכל האלבומים, גבע יבצע בהופעה גם שירים חדשים מתוך אלבום חדש שבדרך.
ההופעה של גבע היא מפגן עוצמתי של גיטרות, רוק פולק משובח וחוויה יוצאת דופן עבור הקהל.
מוצ"ש | 19.9.20 | כניסת קהל – 20:30 – תחילת מופע – 21:30
כרטיס : 10 ש"ח
שלום חנוך קונצרט רוק
יום שישי 25/9
קונצרט הרוק של חנוך כולל את מיטב שיריו משנות הקריירה הארוכה והענפה שלו, קלאסיקות כמו "מחכים למשיח", "הדרכים הידועות", "אלימות", "ככה וככה", "אהבת נעורי", "נגד הרוח", ו"סוף עונת התפוזים" זוכות לביצועים ייחודים ומחודשים על הבמה, הבוערת באנרגיות המשתוללות של חנוך כפרפורמר וכמבצע.
חנוך מלווה בלהקת נגנים משובחת במיוחד:
משה לוי – פסנתר, המונד והפקה מוסיקלית
ארז נץ – גיטרה
זיו הרפז – בס
ברק קרם – תופים
טל אבירם – קלידים ותיכנותים
רביד פלוטניק
יום שבת 26/9
רביד פלונטיק הידוע בכינויו נצ'י נצ' הוא אחד הראפרים והיוצרים הכי מוכרים ואהובים בארץ, אמן שצמח מהשטח וחרש במות במשך שבע שנים, עם המנוני הופעות וקהל מאמינים אדוק במועדונים קטנים ונידחים, שהלכו ותפחו בממדים עם כל ריליס.
היצירה שלו משלבת חומרים אישיים ואפלים עם אמירות נוקבות ופורצות דרך. בזכות הרבה הומור, ביקורתיות, עומק וכריזמה בימתית היה רביד לאחד מהקולות הצעירים והמבטיחים והוא זוכה לאהבת הקהל ולהכרה בציבור ובתקשורת.
עד היום הוציא פלוטניק חמישה אלבומים. האלבום החדש "ועכשיו לחלק האמנותי" והחמישי במספר הושק בחודש יולי 2019 בשתי הופעות באמפי שוני להן אזלו כל הכרטיסים מראש.
אלבום מלא וטרי אותו רביד ניהל אמנותית לצד ישי סוויסה, היוצא לראשונה תחת שמו המלא, ללא מעטה הכינוי הפופולרי שדבק בו מאז הימים הראשונים בפתח-תקווה. האלבום החדש כולל שירים בהפקתם של ניר דנן, טונה, יאיא כהן אהרונוב, ישי סוויסה ועוד סימפולים של אהוד בנאי ודודו טסה, אירוח של ג'ימבו ג'יי וסימה נון , ואותה רוח שורשית נצ'ית מוכרת ואהובה שנמצאת איפשהו בין קנדריק למאר, דמיאן מארלי ואריס סאן.
ברי סחרוף | מופע חשמלי
יום חמישי 1/10
את ברי סחרוף אין צורך להציג. טביעת האצבע הייחודית והאופיינית לו והסאונד הבלעדי, שלא אחת נחשב לכזה שמקדים את זמנו בארבעת העשורים האחרונים, משפיע ומנתב את דרכם של דורות של מוזיקאים וסוחף קהל מעריצים עצום ואדוק, שהולך אתו מאז תחילת דרכו ומתחדש כל הזמן.
בהופעותיו של סחרוף שנחשבות לפסגת הרוק הישראלי משולבים מיטב שירי הרפרטואר האדיר והמגוון שלו, כשאיתו על הבמה נבחרת של מוזיקאים מוכשרים.
לפרטים נוספים והזמנת כרטיסים >> https://mtm.pres.global/